Закарпатського вбивцю знайшли на кордоном

В Угорщині затримали Павла Нагірного, начальника однієї з філій ПАТ «Закарпатгаз», винуватця жахливої ДТП біля Хуста на Закарпатті, унаслідок якого загинула жінка з дитиною.

 

Про це повідомив Олег Подебрій, речник УМВС України у Закарпатській області.

«Ми провели комплекс оперативно-розшукових заходів. Внаслідок чого, Нагірного затримали на території Угорщини. Найближчим часом ми вирішимо питання з його екстрадиції, – сказав Олег Подебрій.

Як повідомлялось раніше, 19 листопада 2012 року, на об’їзній дорозі біля Хуста (дорога Мукачеве–Рогатин), сталася жахлива ДТП.

23 листопада, слідчим Хустського РВ УМВС в Закарпатській області у Берегівській обласній психіатричній лікарні затримано Павла Нагірного – учасника смертельного ДТП на Хустщині, в якій загинули 32-річна жінка та її 7-річна дочка і постаждали ще двоє дітей.

Нагірному, згідно з новим Кримінальним процесуальним кодексом, вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами – караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років).

У березні 2013 року Павла Нагірного оголосили у міжнародний розшук.

ZIK

 

07 квітня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів