Безсовісному зловмиснику не вдасться уникнути покарання

Для розкриття резонансного злочину, був задіяний весь особовий склад хустського міськвідділу міліції, співробітники управління карного розшуку та Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області, а також задіяні сили чотирьох райвідділів міліції.

 

Під час проведення заходів правоохоронцями, було встановлено, що винуватцем ДТП являється 24-річний житель одного із сіл Хустського району, який на автомобілі ВАЗ-2115, зеленого кольору, скоївши наїзд, замість надати допомогу потерпілим та викликати швидку, з місця пригоди зник. На даний час автомобіль доставлено на штрафмайданчик, а щодо горе-водія вирішується питання обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області (за інформацією Агнеси Куртяк, Хустський МВ УМВС).

Під час проведення заходів правоохоронцями, було встановлено, що винуватцем ДТП являється 24-річний житель одного із сіл Хустського району, який на автомобілі ВАЗ-2115, зеленого кольору, скоївши наїзд, замість надати допомогу потерпілим та викликати швидку, з місця пригоди зник. На даний час автомобіль доставлено на штрафмайданчик, а щодо горе-водія вирішується питання обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області (за інформацією Агнеси Куртяк, Хустський МВ УМВС).Джерело: karpatskijobjektiv.com

 

08 квітня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів