Тячівські правоохоронці покривають вбивць та злочинців?

Йдеться про кривавий розподіл сфер впливу між угрупуваннями за повної поінформованості та бездіяльності місцевих правоохоронців.

 

Усе розпочалося минулої осені, коли 2 листопада вночі в одній з саун села Біла Церква, що на Рахівщині, відбулася бійка стінка на стінку, та в результаті якої після ножового удару в шию помер хлопець 1979 року народження.

Тоді на компанію з с.Нижня Апша (Діброва), яка відпочивала у комплексі, напала група чоловіків, переважно з того ж села на Тячівщині. За неофіційною інформацією, а також за оперативними даними правоохоронців, очолював нападників брат дружини екс-голови Тячівської РДА та депутата облради Михайла Шелевера — Михайло Грін, відомий більше під прізвиськом «Ціган», який фігурує за кількома кримінальними справами, зокрема що стосується контрабанди. Також він засвітився під час президентських виборів 2004 року, коли брав участь у побитті народних депутатів в селі Грушево, що на Тячівщині.

Листопадовий інцидент, за неофіційною, але публічною інформацією, був пов’язаний з переділом сфер впливу та зміною «криш», зокрема у питанні нелегального видобутку гравію. Буквально напередодні тієї сутички Михайла Шелевера призначили на посаду керівника водного господарства району.

Продовженням тих розбірок, наполягають джерела Tyachiv.com.ua, став розстріл жителя Нижньої Апші на заправці у Солотвині 22 квітня о близько 02.45.

Шокує той факт, що після листопадових розбірок у правоохоронців були всі свідчення про нападників та ймовірних вбивць хлопця, а також додаткові докази причетності певних осіб до цього, їхнє місцезнаходження та інше, але увесь цей час місцеві силовики закривали на це очі, а фактично покривали вбивць та злочинців.

Tyachiv.com.ua

 

22 квітня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів