У закарпатській Колочаві журналісти «Фактів» пекли паску на Великдень (відео)
У закарпатських селах паски печуть досі тільки у печі. Господині кажуть, що тоді вони смачніші, рум'яні і не червствують цілий місяць. Вірять, якщо паска вдалася, не підгоріла і не тріснула - тоді цілий рік у родині буде мир, злагода і здоров'я. Як бережуть традиції випікання пасок на Закарпатті, дізнавалися журналісти "Фактів".
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!
До цієї новини немає коментарів