Закарпатців застерігають пильнувати своє майно на травневі свята

Про це сьогодні, 24 квітня,  розповів керівник прес-служби УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій:

 

«Хочу також попередити закарпатців, що на період травневих свят, кількість крадіжок майна зростає, як зросла вона загалом у межах всього Закарпаття.  Левова доля квартирних крадіжок припадає на рецидивістів, які виходять на свободу після перебування у в’язниці. Тому виїжджаючи за межі області, варто пам’ятати, що домівки все-таки не варто залишати без нагляду», - підкреслив Олег Подебрій.

Та Олег Подебрій зазначив: загалом кількість кримінальних злочинів не збільшилася:

 «Міліція працює в штатному режимі. Також хочу зазначити, що зменшилася кількість підпалів автівок. За чотири місяці ми зафіксували два такі випадки навмисного пошкодження автомобілів».

Якщо ж порівнювати з минулорічними показниками за аналогічний період, то тоді було зафіксовано 1600 правопорушень, у цьому році 1300. Однак розбійних нападів побільшало.

Щодо резонансного вбивства в Тячеві керівник прес-служби зазначив:

«Працівники правоохоронних органів активно працюють над його розкриттям. Впевнений, найближчим часом злочинці будуть знайдені».

Нагадаємо, що мова йде про випадок, що трапився 23 квітня. Тоді на заправці в автомобілі був застрелений закарпатець. Невідомі, які вчинили цей злочин, одразу ж зникли. У відділенні швидкої медичної допомоги вже тільки констатували смерть пасажира.

Karpatnews.in.ua

 

24 квітня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів