На Перечинщині рідна мати обікрала доньку

Поки дочка перебувала на стаціонарному лікуванні з малими дітьми, мати, що живе по сусідству, викрала з її дворогосподарства металеві профілі. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна).

 

Під лежачий камінь вода не тече, - каже народна мудрість.  Ось і жителька села Тур'я-Ремета, що на Перечинщині, справно трудиться з чоловіком, бо хоче мати все, як у людей. Чоловік їздить на заробітки, аби прогодувати сім'ю. Збудували з жінкою хату поруч із будинком матері, поставили огорожу. Після встановлення огорожі залишилися у господарстві металеві профілі, які дбайливі господарі прибрали на горище подалі від дощу та чужого ока.

 

Та мати жінки останнім часом пристрастилася до алкогольних напоїв. Аби добути грошей на спиртне, пішла на злочин – обікрала свою дочку, допоки та з дітьми лежала в лікарні. Вночі вона проникла у доньчин двір, відкрила засув на замку горища і витягла звідти вісім штук металевих профілів, кожний з яких завдовжки шість метрів. Перетягала їх у свій двір. А там лишилося діло за малим – продати добро. За незначну суму грошей на крадене швидко найшовся покупець.

 

Коли дочка повернулася з лікарні – зрозуміла, що у будинку хтось хазяйнував без її відома. Одразу зателефонувала в міліцію і повідомила, що її обікрали невідомі особи. Грамотно та професійно спрацювали працівники карного розшуку Перечинського райвідділу міліції.

 

В ході проведення оперативних заходів особу, що обґрунтовано підозрюється в вчиненні кримінального правопорушення, невдовзі було встановлено. Наразі за даним фактом ведеться досудове слідство та проводяться всі необхідні перевірки.

 

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

 

11 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів