На Закарпатті через безнаказаність п’яні чопські митники роз’їжджають містом, а новому керівнику-олігарху на це все «наплювати»

Як уже повідомлялося, «Тойоту Кемрі» сріблястого кольору на номерах АО 0065 АТ з трьома вщент п’яними митниками всередині, один з яких - за кермом, затримали громадські активісти в Ужгороді. При цьому митники зачинилися в автомобілі, а водій, намагаючись уникнути відповідальності, переліз на заднє сидіння авто.

 

Далі один з митників таки покинув автівку і втік з місця події. Водія і ще одного пасажира намагалися вивезти з місця події якісь особи, що представилися членами громадської організації "Щит", однак їм це не вдалося. Згодом до спроб врятувати ситуацію долучився керівник відділу персоналу Чопської митниці Міндоходів Вадим Симчера. В підсумку п'яного водія - Олександра Короля, якого чомусь намагалися подати як Олександра (Сергія) Нікітюка, таки повезли на освідчення на вміст алкоголю в крові.

Міліціонери, що залишилися на місці події, не зробили нічого, аби встановити особу п'яного митника, що залишився в авто (читачі Закарпаття онлайн вказують його прізвище - Манусевич), зафіксувати його стан і обставини. Не зробив цього і Едуард Пановчик з відділу внутрішньої безпеки Чопської митниці Міндоходів. Більше того, одразу після того, як він поспілкувався з колегою в авто, за останнім приїхало таксі, на якому він покинув міце події. Не зробив Е.Пановчик нічого, аби з'ясувати і особу третього п'яного пасажира "Тойоти Кемрі" в митній формі, якому вдалося повернутися назад в ресторан "Колиба", звідки, від початку, після тривалої гостини з алкоголем, і виїхала п'яна "митна" компанія.

У процесі всієї цієї історії інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області вже встиг оперативно сфальсифікувати обставини справи, заявивши, що в авто були не троє п'яних митників, а тільки один.

Експертиза в наркодиспансері показала. що в крові миттника Чопської митниці Міндоходів Олександра Короля (Нікітюка?), який сидів за кермом авто, було 2.5 проміле алкоголю...

Більше - у відео з місця події:

Пасажир з передньог сидіння

Водій, що в зачиненому авто переліз з водійського сидіння на заднє

П'яний водій "Тойоти Кемрі" Олександр Король з "громадським захисником" Миколою Желізняком (ГО "Щит") в авто Державтоінспекції

 

11 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів