За мукачівського «зооманьяка» пообіцяла взятися міліція

Оскільки, як повідомляє Єрміла Кость, сьогодні засновник Мукачівського Центру контролю за тваринами, випадок жорстокої розправи над безпритульною собакою є вже неодиничним, зоозахисники звернулися по допомогу до правоохоронних органів.

 

Учора пані Єрміла повідомила громадськість через свою сторінку у Фейсбуці про прикрий випадок розправи над бездомною собакою у районі Черьомушки. « Від рук садиста постраждав кобель дартхара. Ми знайшли його з розпоротим шлунком. На щастя, життєві органи тварини не пошкоджені, однак, попри операцію, яку їй довелося перенести одразу, тепер на собаку чекає курс лікування. Напевне- таки, тварині здалося якось вирватися від свого вбивці», – розповідає Єрміла Кость. 

Зоозахистниця розповідає, що це вже третій схожий за своїм характером випадок у цьому районі Мукачева. Останні два були скоєні над тваринами, які знаходять прихисток у волонтерки, тож проживають на одній вулиці.  « Першу жертву нам не вдалося врятувати – довелося приспати собаку. Про іншого нам зателефонували люди лише вже коли закопали бідолаху. На щастя, хоч дартхар залишився живим».

Пані Єрміла каже, що вчора разом з нинішнім директором фонду «Лакі» Оленою Андріасовою написали заяву у правоохоронні органи. « Обіцяли взятися за справу», – запевняє зоозахисниця.

Зелене Закарпаття

 

15 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів