Іржава знахідка може посадити берегівчанина на довго

До Берегівських правоохоронців надійшла інформація про те, що у громадянина міста Берегово, 1969 року народження, за місцем проживання зберігається незареєстрована вогнепальна зброя невідомої марки та виробництва.

 

Отримавши таке повідомлення, яке зацікавило оперативників карного розшуку Берегівської міліції, було прийнято негайне рішення щодо перевірки даної інформації. У ході проведення оперативно–розшукових заходів було встановлено, що громадянин на ім'я Олександр, без відповідного дозволу зберігав у спальній кімнаті під ліжком згорток тканини, у якому було сховано металевий предмет, зовні схожий на пристрій для відстрілювання патронів калібру 7,62 мм. Міліція стверджує, що пристрій є саморобним, і його підозрюваний видав сам.

Громадянин пояснив правоохоронцям, що даний пристрій він ще у 2013 році знайшов у місті Ужгород, де працював на будівництві. Пристрій направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Управління МВС в Закарпатській області для проведення експертизи. Також було відкрито  кримінальне провадження за  ознаками злочину, передбаченого статтею 263 частиною - 1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) кримінального кодексу України. Олександру з Берегова загрожує кримінальне відповідальність. 

Берегівський РВ УМВС в Закарпатській області

 

 

17 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів