За корупцію «даішників» каратимуть їх керівників хабарників

Новопризначений начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко на спільній нараді керівників підрозділів попередив про своє принципове ставлення до хабарників в ДАІ.

 

Про це нещодавно повідомила прес-служба МВС.

"Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабара буде коштувати вам роботи, не зважаючи на звання, посади та стаж служби. Покарання буде стосуватися не тільки працівника, який скоїв правопорушення, але й його керівників", - сказав Сіренко.

Також керівник ДАІ назвав, кого та як накажуть в разі виявлення фактів корупції.

"У разі викриття фактів корупції: працівник ДАІ, який отримав хабара – звільнення з органів внутрішніх справ; безпосередній керівник, будь-то начальник відділу, відділення чи командир стройового підрозділу – пониження в посаді або неповна посадова відповідність; заступник начальника управління – сувора догана; керівник управління ДАІ – догана", - попередив Анатолій Сіренко своїх підлеглих.

Також він підкреслив, що якщо факти хабарництва у підрозділі будуть непоодинокі, начальника управління очікує звільнення з посади.

"Саме керівник несе відповідальність за дії своїх підлеглих, й від нього в першу чергу залежить дисципліна й ефективність роботи підрозділу", - впевнений Сіренко.

 

21 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів