Погода на Закарпатті сьогодні, 22 травня

Як повідомили Ужгород.net .ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. 

 

Вітер південний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 23-28°, у горах місцями вночі 4-7°, вдень 14-19° тепла. 

Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Видмість добра, в дощі 1-2 км. по 
м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 26-28° тепла. 

Більш детально від Sinoptik:

 В Ужгороді, Сваляві, Береговому, Виноградові, Мукачевому, Хусті опадів не передбачається. У Міжгір'ї, Рахові пройде невеликий дощ з грозою. Температура повітря вночі становитиме +6…+12 градусів, удень – від +19 до +28. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. У другій половині тижня збережеться мінлива хмарність, переважно сухо.

Народний прогноз погоди

22 травня вшановується пам'ять святителя Миколи. У народі це свято найбільш відоме під назвою Микола Весняний. Обидва Миколи - і Зимовий (19 грудня), і Весняний - погоду встановлюють. "Микола Весняний - з теплом, Микола Зимовий - з морозом". Цим днем знаменується кінець весни і початок передліття (з 22 травня по 10 червня). На Миколая можуть бути грози, дощі: "Дощ у травні хліба піднімає".

 

22 травня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів