«Торгівельних» злодіїв затримали на Закарпатті

У квітні цього року невідомі зловмисники за невеликий час «почистили» низку торгових закладів на Іршавщині.

 

Спочатку візитери забралися у магазин одного з підприємців району і поцупили різний крам. Вже через чотири дні об’єктами крадіжки стали кафе-бари. Там невідомі крадії також добре «похазяйнували», викравши все, що потрапляло під руку: закуску, випивку. Звісно, потерпілі звернулися із заявами про крадіжки до працівників Іршавського райвідділу міліції.

Працівники карного розшуку вирішили перевірити, у першу чергу, т.зв. спецконтингент. Але кожен з підозрюваних представив незаперечне алібі. Відтак оперативники вирішили перевірити осіб, які заїхали на територію району. На допомогу своїм колегам приїхали оперативники з обласного управління міліції. Під час проведення пошукових заходів правоохоронці вирахували тих, хто робив нальоти на торгові точки.

У поле зору оперативників потрапили 19-річний житель Рахівщини та 18-річний хустянин. Подальші відпрацювання показали, що саме ці два молодики причетні до крадіжок з кафе і магазинів.

Наразі обох підозрюваних заарештували. Розпочато розслідування, котре повинно пролити світло на діяння цього кримінального дуету. Правоохоронці не виключають, що під час розслідування, можуть випливти й нові факти аналогічних злочинів затриманих.

Іван ЛАДЖУН

«Карпатський об’єктив»

 

27 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів