В Ужгороді затримали зловмисника, який «мав намір» зробити людей інвалідами

Крадій навіть не замислювався, що людина, яка впаде у відкритий люк, може заплатити своїм життям або ж залишиться інвалідом...

 

Отримавши повідомлення про крадіжку люка з пр.Свободи в Ужгороді,  оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції вжили ряд заходів, направлених на встановлення осіби, яка скоїла правопорушення. Опитали жителів прилеглих багатоквартирних будинків. Відпрацювали осіб, раніше засуджених, та тих, які ведуть антигромадський спосіб життя. Перевірили місця можливого збуту викраденого. Й в результаті вишли на раніше судимого 51-річного ужгородця, який ховав викрадений люк на території закинутої будівлі.

Зловмисник зізнався, що мав намір свою здобич продати, але не встиг, бо його спіймали правоохоронці. Він ніде не працює, має пристрасть до спиртних напоїв, виручені за люк гроші хотів витратити на придбання чергової пляшки оковитої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження  за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

 

31 травня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів