26-річний злодюжка «обживав» свій будинок краденими речами

У Мукачеві співробітники міліції затримали 26-річного хлопця. Окрім того, що він порушив умови запобіжного заходу, він вчинив ще низку нових правопорушень. Відносно хлопця було обрано запобіжний захід, проте на шлях виправлення він так і не став. І саме в цей період  продовжив свої кримінальні «пригоди».

 

 

До чергової частини  міськвідділу міліції  звернувся мукачівець із заявою про крадіжку з його будинку. Невідомий злодій взяв усе, що мало бодай якусь цінність: ДВД-програвач, тюнер, флешкартку, хрустальні бокали, два мобільні телефони, золотий та срібний ланцюжки та гроші в сумі 1800 гривень. Загалом сума матеріальних збитків  становила близько 10 тисяч гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів розшуковик Владислав Варга встановив, що  до правопорушення причетний 26-річний мукачівець. Перевірка довела причетність хлопця до скоєння цієї  крадіжки. Саме у його будинку правоохоронці й знайшли  всі викрадені речі, серед яких було знайдено ще  й інші.

Як з”ясував правоохоронець, хлопець того дня вчинив ще одну крадіжку, а саме  з гаражного приміщення, що у Мукачеві. Звідти злодій виніс все, що можна було здати на металобрухт - залізо, домашній інвентар тощо.

Зловмиснику нічого не залишалося робити, як зізнатися у скоєних крадіжках. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує чергове  ув’язнення на строк від трьох до шести років. Відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

 

04 червня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів