Сатаністи відмовились від своїх свідчень

Сьогодні у Тячівському районному суді відбулось слухання справи про жахливе ритуальне вбивство, яке скоїли 2 молодиків у Рахові наприкінці жовтня минулого року.

 

Під час слухання підсудні не розкаялись. Вони  навпаки відмовились від попередніх свідчень, у яких з «присмаком» розповідали про жахливі подробиці вбивства. 
 
Нагадаємо, молоді вбивці стверджували, що позбавити  життя Владислава їм наказав хазяїн – Сатана. Відтак нанесли хлопцю 18 ножових поранень, з яких шість було зроблено  у серце. Згодом слідчі віднайшли у одного з убивць список з 13 жертв, які мали принести Сатані, очолював цей список нині покійний Влада. 
 
Крім того, адвокати підсудних стверджували, що це вбивство не є ритуальним і просили зняти зі звинувачуваних  кваліфікацію цього вбивства, як убивство, скоєне з особливою жорстокістю. Відтак адвокати домагаються зменшення строку ув’язнення для вбивць. Наразі хлопцям інкременовано статтю 115, частини 2, пункти 4,12 Кримінального кодексу. Відповідно до неї підсудним світить від 10 до 15 років позбавлення волі, або ж – довічне ув’язнення. 
 
Мати вбитого хлопця домагатиметься від суду максимальної міри покарання для вбивць й проситиме 1 млн грн. моральної компенсації. 
 
Слухання справи почнеться 17 червня у Тячівському міжрайонному суді. 
 

 Tyachiv.com.ua

 

13 червня 2014р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів