На Закарпатті самозванці масово рвуться до влади

Самозванці під виглядом Народної ради рвуться до влади у  Воловецькому районі

 

Такого паскудства, яке зараз відбувається в Воловецькому районі  ще треба пошукати по всій країні!.. Зграйка злодіїв та самозванців, які називають себе Народною радою Воловецького району підбиває місцеве населення до протиправних дій та рветься до владних крісел. А щодо законності обрання так званих «народних самозванців», то тут взагалі складається враження, що думку громадськості ніхто враховувати й не думав.

 

Рішення про створення  Народної ради Воловецького району мало бути офіційно ухвалено на засіданні Воловецької районної ради, а замість того прийнято купкою зацікавлених осіб під гучні крики невдоволеної громадськості. А далі самозванці та самообранці почали «тяжко працювати» буцімто на благо рідного Верховинського краю. А насправді мандати народної довіри опинилися в руках шахраїв, наркоманів, збоченців, інтелектуальних імпотентів та дармоїдів.

 

І що тепер, за 4 місяці їхнього існування  - жодного засідання не відбулось, жодного питання щодо покращення життя у районі вони не порушили.  Цих самозванців, крадіїв та просто моральних виродків ніколи  й не цікавили питання простого люду: те що у Воловці треба розвивати інфраструктуру, давати людям нові робочі місця, допомагати соціально незахищеним та знедоленим. А хвилюють їх питання  дерибану грошей та розподіл владних крісел, до яких вони рвуться.

 

Отож, хто вони такі члени та членкині, котрі взяли на себе функції єдиного народного рупора Воловецького району, того органу, що має вершити правосуддя та виступати від імені народу, та, що дуже важливо, в інтересах простих воловецьких мешканців, а не своїх власних. 

 

Анатолій Мальованець, самообраний голова Народної ради Воловецького району. У свої 47 років за плечима цей чолов’яга має аж 1,5 роки (!!!) трудового стажу на заводі «Електрон». Та це не найгірше у  його біографії. Прославився він в іншому – злочинному  світі. Про бандитську кар’єру Мальованця місцеві мешканці говорять пошепки. Це й не дивно, люди просто бояться помсти цього кримінального дядька. Починав він обкрадати людей ще з молоду, тоді навіть не гребував крадіжками сільських курей. А далі подався в сутенери, відправляючи молодих дівчат на заробітки до борделів Чехії. Кажуть, що перед відправкою дівчини за кордон, Анатолій змушував її вступати у статеву близькість, для того, щоб оцінити всі її принади.

Поговорюють, що й наркотою приторговував. Правда, офіційно відбував покарання за квартирні крадіжки та проходив по 14 кримінальних справах. Ну дійсно, коли ж тут працювати!

 

Підтвердженням цих кримінальних фактів  - архіви Управління внутрішніх справ, де на цього самозванця та бездару можна знайти не один том кримінальної літератури.

 

Скажете, що одна паршива вівця все стадо не зіпсує. Але дозвольте тоді розказати вам й про команду Анатолія Мальованця: тих людей, які й підтримали його кандидатуру на посаду голови народної ради. Знаний на Воловеччині гультяй та п’яниця Василь Шишканинець.

 

Останній за своє життя взагалі не працював. Основне місце його тусовки - це базар, де працює його дружина. Тут Василь розпочав свій «золотий» бізнес, а саме продаж краденого золота, за що й потрапив на гачок до правоохоронців та був притягнутий до кримінальної відповідальності. Кришує цей бізнес і тепер. Також поговорюють що самообравшись до Народної ради Василько почав пити ще більше, і навіть шукав у Воловці «травичку», щоб покайфувати.

 

Дійшов до такої ницості, що почав красти гроші у дітей. Саме з його подачі була укладена злодійська угода згідно з якою вихованців місцевого диствадочку годували за найвищими цінами в районі. Отож Василь живе за принципом: не вкрадеш – не проживеш.

 

А самопроголошеним радником самообраного голови Народної ради стала Мар’яна Райчинець. Така собі паняночка із середньою освітою. Кажуть нібито порядна, але з інтелектом у неї, на жаль, не склалося, тому в народі й зазнала слави тупиці. Ну скажіть мені будь-ласка, що може нарадити такому самообраному голові такий недолугий радник. Ніякими заслугами перед районом не відзначалася ніколи. Може – це перед районом, а от перед головою та членами ради напевно має що показати. Вони також живі люди, які полюбляють і в баньку сходити і в сауні попаритися, або ж в басейні покупатися… Тут вже жіночку можна пожаліти, Бог розуму не дав, то хоч так…

 

І на завершення цього короткого огляду воловецьких шахраїв, дармоїдів, брехачів та просто моральних покидьків хотілося б запитати: а чи хочете ви, шановні мешканці мальовничого Воловецького району, таких народних представників? Тепер стає зрозумілим біль верховинців і їх розчарування, коли благі наміри та сподівання людей на краще майбутнє такі самозванці використовують для власного самоствердження та реалізації своїх хворобливих фантазій.

 

Чи такою має бути дійсно Народна рада?

Репортер

 

25 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів