Погода на Закарпатті сьогодні, 2 липня

Як повідомили Ужгород.net .ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі місцями короткочасний дощ, гроза, вдень без істотних опадів.

 

По Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями короткочасний дощ, гроза, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10, під час грози подекуди 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 22-27°, в горах місцями вночі 5-8°, вдень 12-17° тепла.

Автошляхи: Вночі місцями короткочасний дощ, гроза, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.

 

По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 25-27° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:
 

У середу в Закарпатській області прогнозується мінлива хмарність. В Ужгороді, Виноградові, Хусті, Береговому, Мукачевому, Рахові опадів не передбачається. У Міжгір'ї, Сваляві буде дощова погода з грозою. Температура повітря вночі опуститься до +9…+14 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +22…+27. Вітер північний і північно-східний, 1-4 м/с. У другій половині тижня очікується мінлива хмарність, у четвер – дощ з грозою.

 

02 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів