Погода на Закарпатті сьогодні, 4 липня

Як повідомили Ужгород.net .ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів.

 

По Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вночі та вранці в гірсь ких долинах подекуди слабкий туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 22-27°, в горах місцями вдень 15-20° тепла.

Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вночі та вранці в гірсь ких долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в тумані місцями 500-900 м.

 

По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 25-27° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У п’ятницю в Закарпатській області буде хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Береговому, Хусті, Виноградові, Сваляві, Мукачевому, Міжгір'ї опадів не передбачається. У Рахові прогнозується дощова погода. Температура повітря вночі становитиме +6…+10 градусів, удень – від +19 до +26. Вітер південний і південно-західний, 1-4 м/с. У кінці тижня очікується сонячна погода, без опадів.

 

04 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів