Екс-губернатор Закарпаття «докопався» чим СБУ труїла майданівців

Служба безпеки України поширювала проти учасників Майдану токсичну речовину, що застосовується у ветеринарії.

 

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті глави тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування масових вбивств на Майдані в Києві, нардепа Геннадія Москаля.

"У період протестних акцій і неможливості перебування мітингувальників у приміщеннях колишнє керівництво СБУ розробило спеціальний план, за яким агенти спецслужби розпилювали зі шприців хімічну речовину (АСД Ф-3)​​, яка при попаданні на брезентове покриття залишає різкий стійкий неприємний запах", - повідомили на сайті.

Як зазначили в роз'ясненні Інституту фармакології і токсикології НАМНУ на запит голови ТСК, препарат виготовляється в Росії, а в Україні поширюється через ветаптеки.

"АСД Ф-3 застосовується у ветеринарії для лікування дерматитів, екземи, некробактериозу тварин і копитної гнилі овець, трофічних виразок та інших шкірних хвороб", - уточнили в Інституті.

Раніше Геннадій Москаль заявляв, що імена снайперів, які стріляли в активістів Майдану 19-20 лютого в центрі Києва давно відомі. Однак їх ніхто не затримує.

Також він стверджував, що під час протестних акцій у центрі Києва СБУ поширювала вірусні хвороби.

gazeta.ua

 

04 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів