Погода на Закарпатті сьогодні, 3 вересня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями слабкий дощ.

 

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями слабкий дощ. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 22-27°, в горах місцями вночі 9-12°, вдень 12-17° тепла.

Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями слабкий дощ. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Видимість добра, в тумані 500-900 м.

 

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 24-26° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:
 

У середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачевому, Хусті, Сваляві, Виноградові, Береговому – без опадів. У Міжгір'ї, Рахові ніч та ранок пройдуть без опадів, удень очікується дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі опуститься до +12…+18 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +19…+28. Вітер східний і північно-східний, 2-5 м/с. У другій половині тижня очікується мінлива хмарність, переважно без опадів.

 

03 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів