Закарпатський відомий гурт відлетів за океан

Як повідомляється на офіційному сайті гурту, 5-7 вересня Рокаш відіграє концерт у рамках Українського фестивалю в Монреалі, 12 вересня побувають із виступом на Українському фестивалі в Торонто, а також виступить спільно з Василем Попадюком на концерті 14 вересня у Торонто.

 

Як ідеться у презентації про Рокаш на сторінці Українського фестивалю, "Потужний драйвовий український фолк-рок-гурт Rock-H (Рокаш), зірка багатьох українських фестивалів і телевізійних проектів вперше виступить в Канаді! Гурт приїде, щоб виступити на 15-му ювілейному Українському фестивалі в Монреалі. Група представить пісні зі своїх трьох альбомів, які вже стали хітами на українському радіо і телебаченні. Учасники групи – професійні музиканти з вищою освітою, тому якість і професіоналізм виконання завжди на найвищому рівні. Рокаш приїде до Вас прямо з Карпатських гір щоб подарувати Вам вибухове щоу і вразити силою своєї музики!".

Тим часом, за повідомленням менеджера гурту Ірини Янцо, вже завершені зйомки першого сольного кліпу Віктора Янцо разом з Богданом Козачуком, який розпочали знімати у квітні. "Результат спільної праці буде готовий зовсім незабаром, а от коли він стане на часі - чекаємо і сподіваємось!", - пише Ірина Янцо. 

 

05 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів