“Metro” виділяє 100 млн гривень на будівництво другого супермаркету у Дніпропетровську

"Metro Cash and Carry - Україна" інвестує 100 млн гривень у будівництво супермаркету в Дніпропетровську, передає Інтерфакс-Україна.

 

Директор компанії Лухі Аксель повідомив, що керівництво "Metro Cash and Carry - Україна" одержало повну підтримку і розуміння з боку міської влади Дніпропетровська, що, за його словами, сприяло розширенню співробітництва.

Для будівництва в обласному центрі другого оптового супермаркету керівництво компанії ?Metro Cash and Carry? розробило додатковий інвестиційний проект.

"В Україні більш складна і тривала порівняно із Західною ?вропою система погоджень і дозволів, сприяння влади Дніпропетровська дуже допомогло, так само комфортно я почував себе в Німеччині", - відзначив Лухі Аксель.

За словами голови Дніпропетровської обладміністрації Володимира Яцуби, зараз розгляда?ться питання про виділення земельної ділянки для будівництва другого центру оптової торгівлі в лівобережній частині Дніпропетровська.

Директор ?Metro Cash and Carry? відзначив, що його компанія готова побудувати в Україні більше 20 центрів оптової торгівлі.

Плану?ться, що будівництво першого в Дніпропетровську оптового супермаркету ?Metro Cash and Carry? буде завершено у вересні.

 

21 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів