Екс-губернатор Закарпаття став на коліна перед загиблими силовиками (відео)

У Старобільську (Луганська область) під час панахиди за невідомими бійцями голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на колінах просив пробачення у полеглих за помилки української влади.

 

Це зазначає прес-служба Луганської облдержадміністрації.

«У Старобільську пройшла панахида за загиблими бійцями 80-ї аеромобільної бригади. Голова Луганської ОДА попросив на колінах у загиблих пробачення від української влади: «Простіть нас, що з вами сьогодні нема ваших матерів, ваших батьків, ваших дітей, ваших сестер. Простіть нас за те, що державні інституції не змогли закупити реактиви, щоб зробити аналіз ДНК і встановити кожну особу. Це наша провина, і думаю, прийде час, і ті, хто припустився цієї помилки, будуть покарані, і батьки нарешті зможуть забрати своїх синів і поховати у себе на батьківщині» - сказав губернатор, звертаючись до загиблих.

Бійці 80-ї аеромобільної бригади та батальйону «Айдар» потрапили у засідку 5 вересня між селищем Металіст і містом Щастя. Тіла загиблих, яких впізнали, відправили додому. 28 тіл військових, яких не вдалося ідентифікувати, поховали у Старобільську. Місто для поховання попередньо підготували волонтери.

Очільник Луганської ОДА зазначив, що важливо надавати військовим жетони з особистими номерами, щоб подібні ситуації більше не повторювалися.

Відео: Луганський фронт

 

 

02 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів