«Карпати» програли львівській «Галичанці» (фото)

Ужгородські «Карпати» програли другий матч зїзного туру львівській «Галичанці». При чому з розгромним рахунком 21:31. Видавши вдалу лише 15-хвилинку в першому таймі, «Карпати» не змогли налагодити гру в атаці і втратили чимало моментів. А їхній принциповий суперник показав дуже достойну гру, чим і заслужив перемогу.

 

Матч виявився принциповим не тільки через давню конкуренцію та географічні відносини. У складі львівської команди проти ужгородок грала улюблениця місцевої публіки Наталія Туркало. Гандболістка повернулася у спорт після декрету, проте свою кар’єру вирішила продовжити саме у Львові – зрештою, це її рідне місто.

Те, що рівень матчу буде інший, ніж у матчі з херсонками – продемонстрували перші секунди гри.  Вже на третій хвилині команди забили по 3 гола кожен. Гра розпочалася на високих швидкостях, та і комбінації виходили досить вдалі. Проте гру нервів на початку матчу виграла «Карпати». Вони вміло тримали м’яч, виводили на удар лінійного, класно використовували фланги. І цим забезпечили собі комфортний відрив в 5 мячів – 10:5.  

Змінила ситуацію Наталія Туркало. На жаль, не на нашу користь. Вона додала варіативності в атаці львів’янок і ті почали скорочувати рахунок. «Карпати» ж просто розгубилися і за 7-8 хвилин не змогли забити жодного м’яча. До речі, саме Туркало забила 10-ий гол і зрівняли рахунок. Далі була просто запекла боротьба і команди спромоглися забити ще по два голи. 12:12 після першого тайму.

Другий тайм розпочався з голу «Галичанки».  Саме вони перші 5 хвилин і диктували гру. Проте ужгородки не зламалися і  ситуацію на майданчику «Карпати Арени» вирівняли. Плюс вийшла на заміну Ірина Яблонська і показувала непогану гру у воротах. Проте зусиллями Туркало та постійний не фарт в атаці призвів до того, що львівянки вийшли вперед і почали нарощувати перевагу.

«Карпати», на жаль, не витримали пресингу гостей і просто посипалися: в атаці у них не виходило нічого. І «Галичанка» цим користувалася – особливо часто відзначалася Ірина Стельмах, гравець збірної України, реалізуючи свої моменти через центр. А рахунок ріс. До непристойних розмірів. У підсумку «Карпати» чи не вперше за останні роки програли вдома з таким рахунком. Одним словом, команда отримала серйозний урок і дуже сподіваємося, що вона зробить висновки. Адже сезон тільки починається.

 

11 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів