Погода на Закарпатті сьогодні, 9 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно з проясненнями, без істотних опадів.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10° тепла, вдень 12-17°, в горах місцями 8-11° тепла.

Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 16-18° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу в Ужгороді, Сваляві висока ймовірність дощу. У Мукачевому, Береговому, Рахові, Міжгір'ї, Виноградові, Хусті – без опадів. У неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі становитиме +4…+11 градусів, удень – від +14 до +18. Вітер змінний, переважно південний і південно-східний, 1-3 м/с. Наступний тиждень почнеться хмарно з проясненнями, опадів не передбачається.

 

09 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів