Погода на Закарпатті сьогодні, 18 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарна погода, вночі слабкий дощ, в другій половині дня та ввечері часом дощ.

 

по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі слабкий дощ, в другій половині дня та ввечері часом дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 9-14°, в горах місцями 3-8° тепла.

Автошляхи: Вночі слабкий дощ, в другій половині дня та ввечері часом дощ. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в дощі 1-2 км, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарна погода, вночі слабкий дощ, в другій половині дня та ввечері часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 12-14° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У вівторок в Закарпатській області прогнозується переважно хмарна погода. В Ужгороді, Береговому, Хусті, Міжгір'ї, Рахові, Виноградові, Мукачевому, Сваляві весь день буде дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +3…+8, вдень стовпчики термометрів покажуть +9…+15 градусів. Вітер східний і південно-східний, 1-4 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – мокрий сніг.

 

18 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів