Погода на Закарпатті сьогодні, 19 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно з проясненнями, часом дощ.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 9-14°, в горах місцями 4-9° тепла.

Автошляхи: Часом дощ, вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 12-14° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Виноградові, Береговому, Мукачевому, Міжгір'ї, Хусті, Сваляві, Рахові протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі опуститься до +1…+7 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +8…+14. Вітер східний і південно-східний, 1-3 м/с, місцями пориви вітру 15-20 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

 

19 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів