Погода на Закарпатті сьогодні, 20 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ, в горах з мокрим снігом.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 3-8° тепла, в горах місцями вдень 0-2° тепла.

Автошляхи: Місцями невеликий дощ, в горах з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-4° , вдень 6-8° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У четвер в Закарпатській області буде хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Сваляві, Береговому очікується суха погода. У Рахові, Міжгір'ї ввечері можливий сніг. У Виноградові, Мукачевому, Хусті ввечері висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі становитиме 0…+3 градуси, удень – від +2 до +8. Вітер північний і північно-східний, 2-5 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ зі снігом.

 

20 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів