Українцям збрехали про викрадення Булатова, яке насправді було інсценовано теперішньою владою

Поярков розповів, що Булатова виключили з Автомайдану ще за три дні до його зникнення.

 

Дмитра Булатова під час Майдану ніхто не викрадав. Про це заявив один з лідерів Автомайдану Сергій Поярков в ефірі Радіо Вести.

 
"Ми спочатку не вірили, що Булатова викрадали. За три дні до викрадення його голосуванням виключили з ядра Автомайдану за хамство, зіркову хворобу й інші причини. Його не було сенсу викрадати. Тілесні ушкодження Булатова після нібито тижнів тортур ні в яке порівняння не йдуть з трьома хвилинами побиття Тані Чорновол. Зараз він уникає будь-яких розмов на цю тему. Я з ним розмовляв, і він повторював ті ж самі завчені 10 пропозицій. Є дуже просте пояснення, що знімає всі питання - його ніхто не викрадав", - заявив Поярков.
 
Колишній соратник Булатова пояснив, що мовчав досі, бо до певного моменту було рішення цю тему не піднімати. "Потім його взяли в Кабмін, і ми не хотіли вносити розбрат у процес. Ми розуміли, що зараз не час для розбору польотів. Але зараз буде новий Камбін, і не хотілося б, щоб там була фейкова фігура, яка де-факто вже давно не має відношення до АвтоМайдану", - сказав Поярков.
 
Нагадаємо, Дмитро Булатов - колишній активіст Автомайдану. 27 лютого він був призначений міністром молоді та спорту.
 
Булатов зник 22 січня, а 30 січня його знайшли в селі Вишеньки Бориспільського району. Як розповів сам активіст, невідомі били його, катували, порізали йому вухо і навіть розпинали - у нього проколи на руках. Він був госпіталізований у столичну приватну клініку Борис. Пізніше він вирушив на лікування в Литву, а потім до Німеччини.
 

 

 

 

20 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів