Погода на Закарпатті сьогодні, 24 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, без опадів.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла, в горах місцями близько нуля.

Автошляхи: Без істотних опадів, вночі та вранці місцями туман. Видимість добра, в тумані 200-500 м.

 

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 3° морозу - 2° тепла, вдень 3-8° тепла, в горах місцями близько нуля.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу і в неділю в Ужгороді, Сваляві, Мукачевому, Береговому, Міжгір'ї, Виноградові, Хусті буде суха погода. У суботу в Рахові вранці піде дрібний сніг, який до полудня повинен закінчитися. Температура повітря вночі становитиме -3…+1 градус, удень – від +1 до +7. Вітер змінний, переважно північний і північно-східний, 1-4 м/с. Наступний тиждень почнеться хмарно з проясненнями, без опадів.

 

24 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів