Погода на Закарпатті сьогодні, 25 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликі опади.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликі опади. Вночі та вранці місцями слабкий туман, слабка ожеледь. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями 0-4° морозу.

Автошляхи: Вночі без опадів, вдень місцями невеликі опади. Вночі та вранці місцями слабкий туман, слабка ожеледь. Видимість добра, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень невеликі опади. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 3-5° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У вівторок в Закарпатській області прогнозується переважно хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Міжгір'ї, Виноградові весь день буде сніжно-дощова погода. У Береговому, Хусті, Рахові, Мукачевому, Сваляві опадів не передбачається. Температура повітря вночі опуститься до -4…0, вдень стовпчики термометрів покажуть 0…+6 градусів. Вітер південний і південно-східний, 1-4 м/с. У першій половині тижня очікується мінлива хмарність, без опадів.

 

25 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів