Погода на Закарпатті сьогодні, 26 листопада

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається хмарно з проясненнями, без істотних опадів.

 

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями до 3° морозу.

Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. Видимість добра, в тумані 200-500 м.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Виноградові, Береговому, Мукачевому, Міжгір'ї, Хусті, Сваляві, Рахові опадів не передбачається. Температура повітря вночі опуститься до -6…-2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть 0…+4. Вітер змінний, переважно східний і південно-східний, 1-3 м/с, на дорогах місцями ожеледиця. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, на вихідних – мокрий сніг.

 

26 листопада 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів