Епатажний нардеп з Ужгорода вимагає віддати 3 комітети: свободи слова, регламентний і з прав людини

Шуфрич: «Опозиційний блок» вимагатиме очолити три комітети

 

Депутат Нестор Шуфрич вважає неприйнятним, що його фракції «Опозиційний блок» офіційно пропонували очолити лише комітет з питань регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності Верховної Ради України. За його словами, політична сила наполягатиме на «дотриманні регламенту».

«Ми маємо право за квотним принципом на три комітети і ми на цьому будемо наполягати. Ми відмовляємось від ресурсних комітетів. Ми наполягаємо на тому, щоби нам були віддані ті комітети, які традиційно є опозиційними: свободи слова, регламентний і з прав людини», – сказав Шуфрич.

Він також додав, що на його думку, «Опозиційний блок» матиме визначальну роль в уряді і саме від його політичної сили залежатиме, чи матимуть українці інформацію «про реальний стан речей».

«І саме ми будемо тиснути на владу для того, щоби вона виконувала свої зобов’язання. І щоб у роботі у неї пріоритетом були, в першу чергу, підняття добробуту наших громадян і забезпечення стабільності в системах життєзабезпечення. Особливо це актуально сьогодні, коли вперше за останні 14-15 років в Україні почалось відключення електроенергії», – додав він.

Після наради керівництва фракцій Верховної Ради 3 грудня політичній силі «Опозиційний блок» запропонували очолити лише комітет з питань Регламенту, депутатської етики і забезпечення діяльності Верховної Ради України.

РС

 

 

 

04 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів