У сусідній із Закарпаттям області відвідувач нічного клубу зайнявся сексом зі стриптизеркою (відео)

У нічному клубі Коломиї чоловік зайнявся сексом зі стриптизеркою

 

Повідомляється, що стриптизерка зайнялася сексом з відвідувачем прямо на танцполі.

Чоловік зайнявся сексом зі стриптизеркою прямо на танцполі в нічному клубі Коломиї (Івано-Франківська область). Про це йдеться в сюжеті Надзвичайні новини.ICTV з посиланням на очевидців і місцеву міліцію.

Минулої суботи в клубі Сектор відбулося стриптиз-шоу від однієї з найкращих танцівниць України зі Львова.

Однак стриптизом захід не закінчився: як свідчать фото і записи камер спостереження, в ході стриптизу дівчина запросила на сцену чоловіка для виконання приватного танцю. Дала, як повідомляє ICTV, сталося те, що й стало предметом скандалу, - чоловік почав роздягатися і спробував вступити в статевий акти зі стриптизеркою.

Повідомляється, що в цей час у залі перебували неповнолітні особи, які стали свідками статевого акту.

Факт порушення громадського порядку вже розслідується в міліції. Там подію в клубі визнали ненормальною і протизаконною. Відкриті кримінальні провадження за статтями "хуліганство" і "ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічної продукції". Триває досудове розслідування.

Водночас адміністрація клубу запевняє, що нічого протизаконного в суботу у них не відбувалося. За їхніми словами, статевого акту на танцполі клубу не було, як не було і неповнолітніх осіб у залі закладу.

джерело

 

16 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів