Судді випустили на волю вбивць закарпатського бізнесмена

А все - завдяки псевдомайданівці, яка "посприяла" у винесенні "правильного" вироку.

 

Київська «правозахисниця» Лада Соколова, котра нібито була учасником Майдану, усілякими способами намагається «вигородити» підозрюваних у вбивстві власника кав’ярень у Мукачеві, що мало місце на початку минулого року. Наразі завдяки зусиллям цієї пані, підозрювані, котрим доведено всю картину злочину, завдяки цій «активістці» — на свободі…

Це при тому, що закарпатські правоохоронці більше року працювали над доказовою базою у справі умисного вбивства. З подробицями задуму і вчинення злочину вже можна ознайомитися у відкритому доступі на численних інтернет-ресурсах Закарпаття й України.

За неофіційною інформацією, йдеться про суму у 350 тисяч доларів, яку так звана правозахисниця передала суддям за звільнення аргументовано підозрюваних у справі.

Нагадаємо, що на початку 2014 року у Мукачеві власника місцевої мережі кав’ярень «Time» жорстоко вбили з обрізу на очах у 5-річної доньки. Більше того, вбивці залишили дитину спостерігати, як стікає кров’ю тато, більш ніж на добу…

Зараз же згадана правозахисниця фотографується зі звільненими «справедливим» судом особами і навіть виставляє спільні фото у «Фейсбук».

Дівчинці ж батька не повернути…

 Інформаційне Закарпаття

 

04 березня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів