Дитині-інваліду відтепер по праву належить її земельна ділянка

Прокуратура області оскаржила незаконне рішення Рахівського районного суду.

 

Сьогодні, 20 березня, ухвалою апеляційного суду Закарпатської області повністю задоволено апеляцію прокурора Рахівського району - незаконне рішення суду першої інстанції скасовано, майнові права дитини-інваліда захищено.

Прокурор Рахівського району Віктор Кузан повідомив, що на захист інтересів дитини – інваліда прокуратурою здійснено вступ у розгляд цивільної справи.

Як пояснив прокурор, Рахівський районний суд виніс ухвалу, якою було скасовано рішення Богданської сільської ради «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність неповнолітній Л.» та визнано за позивачкою право на приватизацію земельної ділянки площею 0,16 га в с. Богдан Рахівського району. Здійснюючи представництво інтересів дитини в суді, прокуратурою внесено апеляційну скаргу на це незаконне рішення Рахівського районного суду. Відтак, нашу апеляцію задоволено, а дитині-інваліду відтепер по праву належить її земельна ділянка, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

20 березня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів