Закарпатська Феміда «закрила очі» на відеодоказ про ганебний факт з п’яним керівником району за кермом

У кінці листопада 2014 року активісти закарпатського «Спеціального контролю» оприлюднили відео сюжет, головною дійовою особою був очільник Перечинщини Іван Бібен, якого інспектори ДАІ затримали вщент п’яним за кермом.

 

Інспекторами ДАІ було складено протокол про адмінпорушення, який розглядав Ужгородський міський суд Закарпатської області. Як повідомляють у «Дорожньому контролі», судді затягували розгляд справи, як могли.

Адже за нормами КУпАП, накласти адміністративне стягнення потрібно протягом трьох місяців з дня вчинення правопорушення.

Бібен, ДАІ, Закарпаття

Щоб порушити ці строки, стверджують «контролівці», суддя Андрій Ференц навіть «захворів». Засідання суду по даному  питанню все ж відбулося  20 березня 2015 рокуУжгородський міський суд визнав Івана Бібена невинним та закрив справу за відсутністю складу злочину.

А тим часом Іван Бібен розгорнув справжню інформаційну війну проти активістів «Спеціального контролю», завдячуючи яким, ДАІ не «замнули» справу.

Інцидент стався на трасі Ужгородщини, неподалік будівлі «Закарпаттяобленерго», де п’яний чиновник чудом не вчинив страшне ДТП. Таксист, водій  «жигулів», який ледве уник зіткнення «лоб-в-лоб» з автомобілем Бібена, викликав ДАІ. Інспектори наздогнали Бібена вже в Ужгороді. Активісти ГО «Спеціальний контроль» були присутні при зупинці автомобіля чиновника та зафіксували подію на відеокамеру.

Активісти ГО «Дорожній контроль» підкреслюють наявність у справі ще й політичного підтексту, про що написали на своєму веб-ресурсі.

Справа в тому, що Бібен – ставленик Балоги і член партії «Єдиний Центр». Підконтрольні Балозі ЗМІ почали відразу звинувачувати активістів громадської організації  «Спеціальний контроль» у тому, що вони виконували завдання Сергія Шаранича – керівника Закарпатської міліції, який є ставлеником партії «Народний фронт» ( опоненти Балоги), — зазначили в «ДК».

В якій би політичній площині не лежала дана ситуація, очевидним є одне – такий ганебний факт, як  безнаказаність чиновників на Закарпатті ще раз підтвердив своє існування, повідомляє "Мукачево сьогодні".

 

22 березня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів