Черговий тютюновий контрафакт до Словаччини не потрапив

У спеціальних "схронах" вантажівки з прицепом знайшли дві з половиною десятки тисяч контрабандних пачок сигарет.

 

Спроба перемістити через пункт пропуску «Ужгород» контрабандні цигарки довела українця до криміналу

Нещодавно слідчі за матеріалами оперативників Головного управління ДФС у Закарпатській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України.

Громадянин України незаконно транспортував через митний пост «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС контрафактні тютюнові вироби з метою збуту.

В ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів, працівники оперативно-слідчої групи ОУ та СУФР ГУ ДФС у Закарпатській області здійснили виїзд на митний пост й оглянули транспортний засіб «DAF» з напівпричепом.

У спеціально обладнаних тайниках виявлено 24 170 пачок цигарок, які були підготовлені до контрабандного переміщення через кордон, повідомили у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

За попередньою оцінкою орієнтовна вартість підакцизних товарів становить 425 тис. грн. Тютюнові вироби вилучені та знаходяться на відповідальному зберіганні в слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області.

 

06 квітня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів