Волонтерів Срібної Землі на блок-посту ДАІ тримали, доки на отримали «на лапу» 300 гривень

Волонтери були закарпатські, ДАІшники — харківські.

 

На позачерговій сесії Закарпатської обласної ради підняли питання про скандальне вимагання хабара працівниками Харківського ДАІ від хустських волонтерів, які везли харчі та обладнання бійцям 128-ї бригади.

Нагадаємо, скандал вибухнув ще минулого року. Закарпатських депутатів обурило вимагання хабара від волонтерів з Хустського району, які везли харчі та обмундирування 128-ій бригаді. Працівники ДАІ на одному з блок-постів Харківської області зупинили і тримали активістів, поки не одержали хабара у розмірі 300 гривень, – повідомляє ресурс 7 днів.

У зв’язку з цим ще напередодні Нового року Закарпатська обласна рада звернулась до Генерального прокурора України.

Слідчий прокуратури Харківської області надіслав відповідь, в якій йдеться, що працівники ДАІ цієї області обурені «абсолютно безпідставним рішенням депутатів Закарпатської облради звернутися до Генпрокуратури з приводу неперевіреної інформації, отриманої з інтернет-мережі і що це наклеп на всіх співробітників ДАІ з боку депутатів Закарпаття».

«Я вважаю, що всім депутатам Закарпаття плюнули в обличчя», – заявив Зелінський.

Тож депутати краю доручили голові Закарпатської обласної ради повторно звернутись до Генеральної прокуратури для з’ясування обставин цієї скандальної справи.

 

10 квітня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів