Страшна ДТП на Свалявщині. 11-річну дівчинку збила автівка на очах у батьків (ВІДЕО)

Водій збив дитину на шаленій швидкості, дівчинка зараз у важкому стані в реанімації.

 

Жахлива ДТП сталася у селі Керецьки що на Свалявщині. Водій авто марки Фольксфаген Пасат не впоравшись з керуванням збив 11-річну дівчинку.  Зараз за її життя борються лікарі, дівчинка у вкрай важкому стані перебуває  у  реанімаційному відділенні  Закарпатської обласної дитячої лікарні, причини дорожньої трагедії  встановлює слідство.  

19 квітня, неділя – поминальний день. Цього дня відвідати померлих родичів йшла і сім’я Тетяни Григи. Чоловік, дружина і троє дітей якраз поверталися з кладовища, коли сталося неочікуване: на очах у батьків доньку збив автомобіль. За словами свідків, водій авто марки Фольксваген Пасат їхав селом на шаленій швидкості. Перетнувши зустрічну смугу кермувальник збив 11-річну дівчинку і зупинився біля металевих воріт.  

Потерпілу небайдужі селяни одразу відвезли в районну лікарню, звідти  в Закарпатську ОДЛ. Зараз дівчинка лежить у реанімаційному відділенні з численними травмами. Кілька годин тому вона прийшла до тями і постійно плаче від страшенного болю.

У Свалявсьому райвідділі міліції за фактом ДТП відкрили кримінальну справу, причини аварії слідство встановлює. Причини незрозумілого маневру винуватця ДТП не знають і свідки аварії. Вони стверджують  тільки те, що водій збив дівчинку на шаленій швидкості. Батьки потерпілої кажуть, винуватець ДТП навіть не поцікавився в якому стані дівчинка. Сподіваються, що водія покарають справедливо.

Подробиці - у відео "М-Студіо"

 

21 квітня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів