З водія «іноземця» з зони АТО стражі дороги «зняли» півсотні гривень

Гроші взяли через те, що у кермувальника не було при собі жодних документів.

 

Показова історія стлася на сусідній Львівщині. Інспектори ДАІ за 50 гривень відпустили водія, що не мав при собі жодних документів.

...У Старосамбірському районі на трасі Львів-Ужгород інспектори ДАІ зупинили автомобіль Нісан, котрий рухався без номерних знаків. Під час перевірки інспектори встановили, що у водія також відсутні документи про реєстрацію транспортного засобу. Водій та пасажир автомобіля пояснили, що Нісан був пригнаний з Республіки Польща і використовувався у зоні АТО, де був пошкоджений. Далі автомобіль був доправлений у Старий Самбір для ремонту.

Зі слів пасажира Нісана, він дав інспекторам п’ятдесят гривень і ті дозволили їм їхати далі. За якийсь час патрульний автомобіль ДАІ був заблокований активістами Старосамбірської Самооборони.

За фактом було призначено службове розслідування, в результаті якого двох інспекторів ДАІ «за грубі порушення Закону України «Про міліцію», дискредитацію звання працівника органів внутрішніх справ та вимагання неправомірної вигоди», звільнено з органів внутрішніх справ, повідомляє прес-служба ГУМС України у Львівській області.

 

22 квітня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів