Ужгородські в’язні вже порозшивали роти. До чергового шантажу?

У пенітенціарній службі кажуть, що їх працівники не здійснювали жодних неправомірних дій.

 

Усі четверо засуджених, які відбувають покарання в Закарпатській УВП (№9), завершили акт протесту і розшили роти. Їхній стан здоров’я задовільний, офіційно повідомили у ДПтС України.

Нагадаємо, четверо людей, які засуджені до довічного ув’язнення, оголосили голодування і зашили собі роти, заявивши про протиправну діяльність працівників УВП. В.о. прокурора Закарпатської області Іван Шимон наступного дня сказав, що знадобиться 2 місяці, щоб встановити, чи дійсно співробітники установи порушували закон.

У Державній пенітенціарній службі, однак, вже повідомили, що перевіркою не встановлено неправомірних дій з боку адміністрації Закарпатської установи виконання покарань (№ 9). Разом з тим, додали в ДПтС, за результатом вивчення зібраних матеріалів встановлено, що засуджені до довічного позбавлення волі вдаються до членоушкодження з метою отримання незаконних пільг, шантажу та провокацій для усунення керівництва й окремих співробітників установи, які не допускають порушення режиму в колонії, повідомили з прес-служби ДПтС України.

 

15 травня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів