Сестер-втікачок юного віку повернули до рідної домівки!

Перша з них зникла ще 12 травня, а через чотири дні – друга.

 

Дві жительки с.Новоселиця Великоберезнянського району, рідні сестри віком 14 та 16 років, втекли з дому й вешталися в друзів. Мати втікачок звернулася за допомогою в міліцію, і дівчат розшукали правоохоронці.

З заявою в Перечинський райвідділ міліції (який обслуговує Перечинський та Великоберезнянський райони Закарпатської області) звернулася жителька с.Новоселиця, що на Березнянщині.

Жінка повідомила про те, що з дому зникли дві її доньки віком 14 та 16 років. Спершу ще 12-го травня втекла одна, а через чотири дні – друга. Коли діти не повернулись, мати звернулася в міліцію.

Проаналізувавши зібрану інформацію, правоохоронці дізналися, що ця сім′я неблагополучна. Батько покинув дітей, мати живе зі співмешканцем. Обоє зловживають алкоголем, вихованням дітей не займаються. Тож і не дивно, що сестри втекли з дому.

Як з′ясувалося, дівчата зупинилися у своєї тітки в іншому селі. Звідти їх забрав хлопець молодшої сестри. Добу вони пробули в нього вдома в селі Дубриничі на Перечинщині. Далі той відвіз їх машиною в рідну Новоселицю. А там вже їх знайшли міліціонери.

З мамою неповнолітніх втікачок правоохоронці провели профілактичну бесіду. Найімовірніше, жінку притягнуть до адмінвідповідальності за неналежне виховання дітей, повідомили у Перечинському райвідділі міліції.

 

20 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів