За вкрадений мобільник закарпатці загрожує 3 роки позбавлення волі

Іршавчанка вкрала телефон у працівниці одного з сільських магазинів Іршавщини.

 

В селі Довге Іршавського району працівники карного розшуку райвідділу міліції затримали 35-річну крадійку мобільного телефону.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернулась 41-річна мешканка с. Довге. Жінка розповіла, що працює в одному з місцевих магазинів. На роботі свій мобільний телефон залишила у жіночій сумці, адже не думала, що його може хтось викрасти. Коли виявила пропажу мобільного, то звернулась до правоохоронців.

У розмові з міліціонерами жінка розповіла, що в той день у магазині було багато покупців. Тож хто саме міг украсти телефон, вона повідомити не може.

Працівники карного розшуку перевірили багатьох, хто часто заходить до цього магазину. Врешті-решт підозра впала на 35-річну мешканку цього села.

Правоохоронці прибули до неї додому, і тій не залишалось нічого іншого, як зізнатись у скоєному.

За цим фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції Ярослав Матіко відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Крадійці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство, інформують з Іршавського РВ УМВС.

 

22 травня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів