За «кришування» таксиста, який перевозив злочинців, ужгородський міліціонер хотів 1000 доларів

На хабарі його сьогодні взяли колеги з відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Закарпатській області та працівники обласної прокуратури.

 

Сьогодні, 22 травня працівники відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Закарпатській області та обласної прокуратури затримали слідчого Ужгородського міськвідділу міліції, який вимагав та отримав 1000 доларів. Як повідомили видання «Карпатський об’єктив», щойно на вимаганні хабара від таксиста, який перевозив злодіїв внутрішня безпека УМВС затримала лейтенанта міліції, який працює слідчим.

Як з’ясувалося, цей офіцер пробував заробити, вимагаючи гроші від таксиста за прикриття нібито злодійських схем, коли таксист перевозив осіб, які скоювали злочини в Ужгороді. Під час отримання хабара їх на гарячому затримали та задокументували працівники обласного апарату міліції та прокуратури. За цим фактом порушено кримінальне проводження.

Як прокоментував цей факт начальник УМВС Сергій Шаранич, хто погано розуміє сучасні вимоги щодо роботи правоохоронців, отримує шлях або на вулицю або за ґрати. Тому негідники у нас довго не протримаються. Як і цей слідчий, який на посаді менше року.

Іван ЛАДЖУН

 

22 травня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів