Хто затягує розгляд справи мукачівської лікарки-вбивці?

Судові слухання знову перенесли – на цей раз через неявку представника прокуратури.

 

Слухання справи мукачівської лікарки, яка вбила людей у ДТП, знову перенесли – тепер через неявку представника прокуратури.

Судове засідання по справі мукачівської лікарки Наталії Балаж тривало усього п'ять хвилин. Причиною перенесення слухання стала неявка представника прокуратури. Також на засідання не з'явилися і двоє захисників обвинувачуваної, однак останні телеграмою повідомили, що у зв'язку з слуханням іншої справи на Полтавщині приїхати не можуть, повідомляє Закарпаття онлайн.

Головуючий на процесі суддя Ужгородського міськрайонного суду Олег Придатчук обурений, що через халатність прокурора вкотре слухання не пройшло. Він зауважив, що примусовий привід свідків не виконується і теж прокуратура пояснень не дає, чому начальники райвідділів Ужгородщини та Перечинщини не виконують ухвалу суду з цього приводу.

Нагадаємо, за участі Наталі Балаж сталося криваве ДТП неподалік села Глибоке, Ужгородського району, де вона на авто, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, протаранила Хресну Ходу. Як наслідок – 2 смерті.

Перерву у розгляді справи оголошено до 16 червня, слухання призначено на 10.00. Минулого разу засідання було перенесено через неявку трьох свідків.

 

27 травня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів