За вкрадений велосипед - три роки в’язниці

Зважаючи на те, що злочинець з Мукачева вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення холодної зброї.

 

Прокуратурою міста скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м.Мукачева, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 185 КК України - крадіжка.

7 березня закарпатець зайшов в приміщення під’їзду однієї з багатоповерхівок міста, звідки таємно викрав велосипед марки «Radiant», вартістю близько 2000 гривень. 

Завдяки вжитим правоохоронцями заходам, чоловіка досить швидко затримали працівники міліції з викраденим. Як повідомили в прокуратурі міста Мукачева, останній і раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Останній раз він був засуджений у лютому 2015 року за носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу. 

Наразі, за згідно санкції ч.1 ст. 185 КК України, за таємне викрадення майна зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

04 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів