Рахівчанин відповість за перешкоджання міліції у затриманні прикордонника-хабарника

Місцеві мешканці вчинили напередодні супротив правоохоронцям.
 

 

На Рахівщині під час проведення затримання правоохоронцями на хабарі працівника прикордонної служби, група місцевих мешканців вчинила супротив працівникам правоохоронного органу. 

Один із громадян почав перешкоджати правоохоронцям виконувати свої службові обов’язки та наніс їм кілька ударів. До нього було застосовано  травматичний пістолет.

- На місце події виїхали працівники Рахівського райвідділу міліції, людям роз′яснили ситуацію і вони розійшлись. Саму подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.2 ст.343 Кримінального кодексу України (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу), - прокоментував подію начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. – Такі протиправні дії караються арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, повідомили з  Рахівського РВ УМВС.

Як уже писав Uzhgorod.net.ua , начальника відділення інспекторів прикордонного посту в селищі Великий Бичків за підозрою в отриманні "контрабандного" хабара затримували з пострілами.  Стрілянина відбулася близько 7-ї години ранку 2 червня біля заправки. Як стверджується, її наслідком, начебто, стало поранення одного з чоловіків, якого з чотирма ранами - дві в шию, а дві - в ноги, доправили до Рахівської центральної районної лікарні. Підтверджень поранення з офіційних джерел отримати наразі не вдалося.

Опір працівникам військової прокуратури Ужгородського гарнізону та одягненим в маски співробітникам відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Закарпатській області чинили місцеві контрабандисти, які діяли в домовленості з прикордонниками. При цьому працівники спецслужби фіксували подію на відеокамеру. За підсумком події, які тривали близько двох годин, ряд осіб намагалися заблокувати виїзд з селища.

 

04 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів