Закарпатку, котра зарізала свого чоловіка, взяли під варту (ФОТО)

55-річній жінці не вдалося приховати сліди злочину, як вона не старалася.

 

Як повідомив заступник прокурора Виноградівського району Іван Савко, який виїжджав на місце події у складі слідчо-оперативної групи, розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства ч.1 ст.115 КК України.

Про те, що це насправді вбивство, а не природна смерть стало відомо не зразу, адже при попередньому огляді тіла чоловіка лікарі слідів насильницької смерті не виявили.

Проте, стало відомо, що в той вечір подружжя випивало спиртні напої та діло дійшло до сварки, тому правоохоронці вирішили переконатися у правдивості слів жінки, що чоловік помер своєю смерттю. Підозри підтвердилися – сказав заступник прокурора району, при детальному огляді на тілі виявили ножове поранення. Відтак, 55-річна жінка підозрюється у вбивстві свого чоловіка, хоча вона намагалася інсценувати його природну смерть, змивши з тіла та підлоги сліди крові. 

Проведення досудового слідства по кримінальній справі доручено слідчому СВ Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області Бобику С.С., процесуальне керівництво здійснюється прокурором прокуратури Виноградівського району.

Розслідування кримінального правопорушення взято на контроль прокуратурою Виноградівського району, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

05 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів