На власкора центрального телеканалу здійснили напад на Мукачівщині (ФОТО)

Відзначився ревнивець, що вчора підстрелив двох своїх односельчан.

 

У селищі Чинадієво Мукачівського району 34-річний місцевий житель накинувся на журналіста телеканалу «НТН» і пошкодив йому відеокамеру. На хулігана очікує кримінальна відповідальність за перешкоджання в роботі журналіста.

 

Днями в смт.Чинадієво Мукачівського району стався прикрий інцидент. 34-річний місцевий житель на грунті ревнощів підстрелив із травматичного пістолета двох односельців віком 35 та 36 років. За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження.

Сюжет про дану подію в Чинадієво сьогодні приїхав знімати відомий український тележурналіст, власкор телеканалу «НТН» Євген Соломін (родом він із Луганська, а цьогоріч через війну переїхав на Закарпаття).

 

Про роботу журналіста довідався згаданий 34-річний чинадієвський «стрілок». Розлючений молодик приїхав у бар, де відбувалася зйомка, і зажадав її припинити. Коли журналіст попросив не перешкоджати йому в законній професійній діяльності, хуліган накинувся на нього й пошкодив власкору «НТН» службову відеокамеру.

Журналіст Євген Соломін звернувся із заявою до Мукачівського міськвідділу міліції. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку. Особу хулігана встановили, його доставили для пояснень в Мукачівський міськвідділ міліції.

- Злочини проти журналістів перебувають на моєму особливому контролі,  – коментує подію начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич. -  До речі, завтра журналісти святкують своє професійне свято. Ще раз іх вітаю, і наголошую, що на Закарпатті законній професійній роботі журналістів ніщо не загрожує, інформує  СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

05 червня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів